Cum pastrez aroma de narghilea? - Narghilea Oriunde

CUM? – Să păstrezi / depozitezi AROMA de narghilea si CĂRBUNII

        

   I) Depozitarea corespunzatoare a aromei de narghilea:     cum pastrez aroma de narghilea

1) Țineți tutunul sigilat: Cel mai bun mod de a păstra aroma proaspătă, este să folosești o pungă sau un recipient ce poate fi resigilat. Acest lucru este util în special atunci când aveți cantități mai mari, cum ar fi 100g sau 250g ….

 

2)Unde ar trebui să păstrez aroma de narghilea?: Shisha este destul de rezistentă, fabricată din elemente naturale, iar la fel ca orice alt lucru organic, trebuie să fie luat în considerare locul de depozitare. Raspunsul este foarte simplu “Într-un spațiu uscat, cu temperaturi neutre.”(umiditate scăzută)

*TIPS: Este indicat sa păstrăm tutunul în FRIGIDER?: NU ,și cu siguranță nu luați în considerare congelatorul. Păstrați spațiul din frigider pentru alimente. Frigul va usca tutunul afectând și uleiurile din melasă. De asemenea, nu va face fumul mai rece, doar un soc termic neindicat.

3)Aroma de narghilea EXPIRA?: Este cea mai des întâlnita întrebare, așa că haideți să o clarificăm.                   cum pastrez aroma

Shisha nu expiră, dar se poate degrada până la un punct în care nu merită fumat .O estimare bună ar fi de aproximativ doi până la trei ani dacă este păstrată corect.

Unii producători vor avea date pe ambalaj, iar aceste date sunt de obicei „Best Sell By” – presupunând că veți folosi shisha într-un interval de timp „normal”.

Shisha este preparat din frunze de tutun amestecate cu melasa pe bază de zahăr și glicerină vegetală. Toate aceste componente se pot descompune pe perioade îndelungate de timp. Fumul pe care îl produceți  apare atunci când se volatizează melasa de pe frunzele de tutun . Aroma mai veche se poate usca provocând o pierdere de aromă și la fel ca orice altă substanță organică shisha poate fi predispusă la lucruri precum mucegaiul sau fermentația .                                                     cum pastrez aroma de narghilea

  II) Depozitarea cărbunilor: Nu sunt foarte multe lucruri de spus, mai exact……. o singură frază foarte importantă.

“FERESTE CARBUNII DE UMIDITATE”