De ce sa-mi cumpăr narghilea? 10 beneficii/motive

De ce sa-mi cumpăr narghilea? 10 beneficii/motive

Narghileaua un obicei din ce in ce mai popular!

Shisha devine incetul cu incetul un mare inamic al tigarilor! De fapt, există o serie de motive foarte valabile în spatele acestei schimbări. Deci, să aruncăm o privire la zece motive foarte reale de ce ar trebui sa inlocuiti fumatul clasic cu narghileaua.

1)Iti ofera personalitate si stil:

Unul dintre criteriile cele mai importante atunci cand vine vorba de aceasta schimbare, este diversitatea. Aceasta piata ofera o gamă largă de culori, forme și modele. În mod foarte real, acest lucru vă ajută să adăugați un pic de personalitate experienței de fumat.

2)Multitudinea de arome:

Oamenii sunt din ce in ce mai versatili, energici, preocupati de imagine, incat, mulți dintre noi vor prefera narghileaua, datorită faptului că se pot bucura de o varietate largă de arome. Zilele tutunului simplu/brut sunt numarate…..fumătorii au la dispozitie “un infinit de arome si combinatii”.

3)Fum rece(placut)

Datorită traseului pe care il parcurge fumul, creuzet-conducta(inaltime variabila)-vasul cu apa-furtun-plamani,el se raceste si este mult mai răcoros decât cel tradițional de țigară. Astfel, nu se va simți senzatia de arsură neplăcută care adesea însoțește metodele normale de fumat.

4)Ingrediente NATURALE:

Aromele de narghilea sun obtinute din plante avand astfel mult mai putini compusi cancerigeni. Din punct de vedere medical, aceasta este probabil cea mai impresionantă diferență.

5)Aspectul social

Această practică a fost întotdeauna o experiență socială. Prietenii și membrii familiei se pot aduna și se pot relaxa după o zi lungă, impartind aceeasi narghilea intr-un mod igenic(mustiuc de unica folosinta).

6) Mixuri personalizate

Narghileaua permite utilizatorului să-și creeze propriile amestecuri unice de arome. De exemplu, puteti adăuga anumite plante medicinale care pot fi folosite ca expectoranți. Combinand “infinitul” de arome prezente pe piata nu te poti plictisi niciodata de aceasta experienta….

7) O mai bună filtrare

Țigările au in componenta filtre compozite care sunt fabricate din materiale precum spumă și alți compuși. Cand fumezi SHISHA, apa va fi principalul sistem de filtrare.

8)Mai putini bani

O sesiune de fumat poate dura pana la 3 ore….. Daca folosesti corect acest obiect de fumat, nu va trebui sa arunci banii pe fereastra. Raportul Pret – Calitate – Cantitate este unul mult superior fata de fumatul clasic.

9)MIROSUL

Pentru mine unul este cel mai important lucru! Ajung acasa de la petrecere FRESH: nu am un gust “radioactiv”, hainele nu trebuie scoase afara din casa:))), iar degetele ,in cel mai rau caz, miros a cirese, vanilie, strugure, portocala….etc

10)Nicotina putina

O altă motivație excelentă de a incerca narghileaua este că, (în general) fumătorul, va inhala mult mai puțina nicotină, iar nevoia de a fuma poate fi redusă în timp. 

Lasă un răspuns