Pub Narghilea Cafe 13 Brasov - Magazin Narghilea Oriunde

Pub Narghilea Cafe 13 Brasov

-Narghilea Cafe 13 Brasov-

🚬Ce poate fi mai frumos intr-o zi de iarna cu temperaturi de peste 10 grade, decat sa mergi in Piata Sfatului, centrul orasului Brasov, unde toti oamenii sunt cu zambetul pe buze si isi servesc cafeaua pe terasele restaurantelor. La fel am ales si eu sa fac weekendul trecut.

🚬Nici nu am stat pe ganduri prea mult si am pornit la un drum plin de distractie, rasete, veselie si iubire , caci, a fost Valentine’s Day..Remember? :))

🚬So, ajunsi in Brasov, am mers la cazarea noastra preferata , Casa Crown, localizata exact in mijlocul orasului, in Piata Sfatului. Sunt niste apartamente super confy cu living si baie la parter, iar dormitorul mansardat. Poate stiti pizzeria Roma de langa CEC Bank, exact pe coltul din dreapta al cladirii unde se termina strada Republicii. Anyway, sper ca ati inteles unde este.

🚬Totul fain (da..oamenii folosesc des cuvantul asta in Brasov asa ca l-am adoptat) pana cand mi-am dat seama ca am nevoie de narghileaua mea de care sunt “dependent:. Deja ii stiam pe cei de la -Narghilea Caffe 13 Brasov-, asa ca here we are. Am mers acolo si am fost super incantat sa descopar ca au renovat locatia si au introdus o serie de arome noi de calitate superioara. All in all, cea mai buna narghilea pe care o poti fuma ever in Brasov. And trust me! Chiar analizez cu mare atentie atat procesul de realizare a ei cat si calitatea materialelor si a aromei.

🚬Nimic nu mai conteaza din ceea ce s-a intamplat weekendul acela pentru ca am ramas efectiv obserdat de narghileaua de acolo si doar asta imi pot aminti :)) You should definitely try it!

Aroma: Al Fakher, Adalya

Narghilea: DUD, AMY Deluxe

Servire: Ireprosabila(cel mai bun cocktail)

Review:⭐⭐⭐⭐⭐